Black Mask – Crna Maska za lice


Crna Maska uklanja mitisere, bubuljice, akne i ožiljke

maska UGALj OD BAMBUSA
Moćno sredstvo za duboko čišćenje Vaše kože. Aktivne komponente prodiru duboko u pore, čiste ih od prljavština i štetnih supstanci. Efikasno se bori sa mitiserima i prekomernim lučenjem lojnih žlezda

KAOLIN
Aktivira krvotok, stimuliše regeneraciju kožnih ćelija. Zahvaljujući svom blagom abrazivnom delovanju on delikatno ljušti i blago izbeljuje kožu.
BIOANTIOKSIDANTSKI KOMPLEKS NEOVITIN
Ima protivoupalno i regenerirajuće dejstvo. Aktivne komponente kompleksa smanjuju povrede nastale uticajem slobodnih radikala kiseonika na ćelije kože i usporavaju proces starenja.
EKSTRAKT DVOZUBICE
Uklanja upale i iritacije, podstiče brzo zarastanje rana, čini kožu elastičnom, smanjuje neravnine i poboljšava mekoću.

 

Efikasna formula za borbu sa nesavršenostima na licu koja je priznata u celom svetu .

GARANTOVANI REZULTAT U ROKU OD 2 NEDELjE.

nn

1. korak
Namažite masku na problematične delove kože debelim slojem, izbegavajte predeo oko očiju, izbegavajte regije sa dlačicama i regije sa povredama.

2. korak
Sačekajte 25 minuta. Maska će se osušiti. Za to vreme aktivni sastojci maske duboko prodiru u kožu i deluju na nju.

3. korak
Lako se oprati vodom. Ostatke maske uklonite toplom vodom. Koristiti triput sedmično.

Poruči preparat  u Hrvatskoj za 299 kuna klikom na dugme ispod 

dugme

 


Zbog čega je opasna problematična koža?

Problematičnom se naziva ona koža, koja zbog celog niza razloga ima različite defekte, kao što su osip, pege, ožiljci, kraste, vaskularne mrlje, akne i dr.

Kod istiskanja bubuljica dolazi do pucanja kože, i onda gnoj – bakterije, produkti upalnog procesa, leukociti – dospevaju na okolni predeo kože. To može imati kao posledicu širenje upalnog procesa. Posledica može biti formiranje veće bubuljice i povećanje njihovog broja.

 

maskacmaska

 

 

 

 


captured

Koliko dugo se koristi maska?

Rezultat je vidljiv već nakon prvog tretmana. Da bi se postigao maksimalni efekat preporučujemo Vam da sprovedete kuru čišćenja kože (1 mesec). Sve zavisi od zapuštenosti problema. Obično je dovoljno 2-3 pakovanja.

Kod 91 od 100 ispitanika rezultat je bio vidljiv već nakon prvog tretmana.
Kod 84% ispitanika koža je dobila zdrav izgled nakon 14 dana svakodnevnog korišćenja maske. 93% korisnika Black Mask su se rešili bubuljica i mitisera nakon kure korišćenja maske (1 mesec)

 


 

Advertisements