Proširene i bolne vene

Moguće je izlečiti proširene vene za mesec dana!

Doktor medicinskih nauka, Radovan Popov, jedan od najvećih srpskih specijalista, gostovao je u emisiji “Doktor u kući” na kanalu SRPSKA TV. 

Prema statistikama, svaka treća žena iznad 40 godina ima proširene vene. Ova brojka stalno raste. Međutim, ispostavilo se da je možemo zaustaviti.

 

Nova jedinstvena formula za zdrave i lepe noge BEZ PROŠIRENIH VENA

va

 

 Snaga Varicosette kreme je u njenim jedinstvenim sastojcima koji sadrže sve što je potrebno za efikasno lečenje proširenih vena. Koži nogu vraća lepotu i zdravlje!

 

Uz prirodne sastojke i jedinstvenu tehnologiju, efikasnost je zagarantovana.

Krema stimulise normalnu cirkulaciju krvi, brzo uklanja umor u nogama, pri tom hidrira i hrani kožu.

Osnovni sastojci Trokserutin, ublažava osećaj težine i umora u nogama, divlji kesten i listovi breze krvne sudove čine čvrstim i elastičnim, uklanjaju oštečenja kože, ublažavaju bol, otekline i umor u nogama, kofein, med i ginko biloba brinu se o koži i toniraju je, stimulišu protok krvi, podstiču metabolizam tkiva, ubrzavaju obnavljanje ćelija, eterična ulja limuna, soje i kokosa dezodorišu i smanjuju prekomerno znojenje, ublažavaju osećaj suvoće i stezanja te duboko hidriraju i hrane kožu nogu, pelin, mentol, kamilica i kopriva nogama daju lakoću i snagu, osvežavaju i dezinfikuju kožu vaših nogu, ubrzavaju zarastanje malih pukotina.

REDOVNA PRIMENA VARICOSETTE KREME
tokom nekoliko nedelja dovešće do vidljivog smanjenja znakova varikoziteta!

dd

Redovna primena ovog proizvoda tokom 1,5 nedelje doprinosi prvim vidljivim smanjenjima znakova varikoziteta. Ona hrani i tonira vašu kožu, pomaže zarastanje malih pukotina i oštećenja.

Dakle, možemo da kažemo da je stalna upotreba kreme najbolji način da sprečite pojavu i izlečite proširene vene!

Efikasnost i brzo dejstvo se postižu zahvaljujući prirodnim sastojcima Varicosette kreme. Krema je prošla sva potrebna laboratorijska istraživanja i dokazano je da je potpuno sigurna za upotrebu. Hiljade pozitivnih utisaka širom sveta potvrđuju garanciju rezultata!

 

Zar nije štetna?

Krema Varicosette se sastoji od potpuno prirodnih sastojaka, ne sadrži parabene, boje, sintetičke mirise i GMO proizvode. Proizvod je prošao sertifikaciju i nema kontraindikacija.

Tok lečenja

Trajanje i efikasnost lečenja je individualna i zavisi direktno od stepena bolesti. Prosečan tretman traje 1,5 – 2 nedelje, posle čega ćete videti rezultate.

Gde kupiti?

Na teritoriji Srbije jedini zvanični snabdevač Varicosette kreme je naša kompanija. Narudžbu možete da izvršite na sajtu varicosette.rs  kao i na sajtovima navedenim kroz ovaj tekst. Kupujte samo originalan Varicosette proizvod!

Svako pakovanje kreme ima zaštitni znak i jedinstveni registracioni kod.

Ukoliko ne možete da nađete jedinstveni kod unutar pakovanja, zatražite pomoć od naših stručnjaka.

⇒ poruči u Srbiji sa 50% popusta za 2900 din⇐

dugme

⇒ poruči u Hrvatskoj sa 24% popusta za 244 kn⇐

dugme

Rešite se proširenih vena 

fff

Jedinstvena formula za zdrave i lepe noge BEZ PROŠIRENIH VENA!

 

Advertisements